Partnereinknek

Mi is történt velünk 2016-ban?

Közeleg az év vége, visszatekintve az elmúlt esztendőre túlzás nélkül állíthatjuk: mozgalmas időszakot tudhatunk magunk mögött. S mivel a mi területünkön ilyenkor decemberben számíthatunk a legnagyobb forgalomra, a legtöbb kézbesítendő csomagra, karácsonyig nincs is megállás.

Változik az ÁSZF!

Fontos tudnivaló minden partnerünk számára: október 1-től változik a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. Általános Szerződési Feltételeinek a szabályzata.

A TOF igazoltan a magas minőség elkötelezettje

Sikeres minőségbiztosítási és környezetirányítási auditon van túl a TRANS-O-FLEX Hungary Kft. A nyár folyamán végzett felügyeleti audit során bizonyosságot nyert, hogy a cég továbbra is a tavaly 3 évre megszerzett ISO tanúsítványok szerint végzi-e munkáját.

Már két keréken is szállítunk csomagokat

Újdonság: májustól már két keréken is kézbesítünk küldeményeket. Biciklis futáraink elsősorban a kisméretű csomagok gyorsabb kézbesítéséért felelnek a kiemelt budapesti kerületekben.

Logisztika Napja április 21-én – a trans-o-flexnél is!

A jövő szakembereinek, szakoktatóknak és érdeklődő laikusoknak egyaránt érdekességeket kínál a Logisztika Napja. Az április 21-én immár hagyományosan megrendezendő program ingyenes, és a trans-o-flex Hungary Kft. ezúttal is csatlakozott a kezdeményezéshez.

Megváltozott domainnevünk

Új, a cégnevünket teljesebb formában tartalmazó nevet választottunk online elérhetőségeinkhez. Mostantól a tofhungary.hu címen keresztül érhető el weboldalunk és e-mail címeink is.

Fontos tudnivalók nyomtatványok megrendeléséhez

Változtak ez év elejétől a csomagszállításhoz szükséges nyomtatványok megrendelési feltételei – a belső nyilvántartásunk egyszerűbb követhetősége érdekében cégünk ezentúl kizárólag az e-mailben érkezett nyomtatványrendelési igényeket dolgozza fel.

WEBCAS, az új online küldeménykezelő felület

Rugalmas, egyszerű és könnyen kezelhető online küldeménykezelő felületet vezettünk be: a WEBCAS a korábbi offline ügyfélprogramunk, a SmartImp továbbfejlesztett verziója. Használata gördülékenyebbé teszi az ügyintézést, a felületről szinte percre pontos információkat kaphatunk a küldemény státuszáról.

Új együttműködő partner Romániában

A FAN Courier lett a trans-o-flex Hungary új partnere Romániában. Az EURODIS hálózatához tartozó logisztikai cég exporttal és importtal is foglalkozik, így a trans-o-flex Hungarynál Romániába feladott, vagy a Romániából érkező küldeményeinek célba juttatásában közreműködik.

Megújult az árajánlatkérő felületünk

Átláthatóság, egyszerűség, letisztultság, és azonnali visszaigazolás – ezeket a szempontokat igyekeztünk szem előtt tartani árajánlatkérő felületünk átalakításakor. Célunk az újítással, hogy partnereink és leendő ügyfeleink dolgát megkönnyítsük.