Miért a tof?

Nálunk az ügyfelek az elsők

20 fős ügyfélszolgálati stábunk mindennapi feladata az ügyfeleinkkel való kapcsolattartás, a beérkező kérdések és igények kezelése – az ügyfeleink nálunk mindig fókuszban vannak. Kiemelt partnereink számára dedikált ügyfélkapcsolati munkatársat biztosítunk. Ügyfeleink sms-ben és e-mailben is kérhetnek tájékoztatást küldeményük útjáról és célba érkezéséről, a webolalunk Track & Trace felületén pedig bármikor nyomon követhetik a csomag mozgását. A még hatékonyabb és egyszerűbb ügyfélkapcsolatot elősegítendő kifejlesztettük weboldalunkon az E-Ügyfélszolgálatot, ahol az általános ügyintézést gyorsan, a nap bármely szakában online bonyolíthatják ügyfeleink.

Piacképes árakat kínálunk

Árajánlatainkat úgy alakítjuk ki, hogy lehetőség szerint maximálisan figyelembe vegyük ügyfeleink egyedi igényeit, így akár teljesen személyre szabott kondíciókat kínálhatunk. Ár-érték arányunk az egyik alapvető érv amellett, hogy minket válasszanak partnerként.

Gyorsak vagyunk

Ön átadja, mi pedig másnap, a feladást követő munkanapon kézbesítjük a feladott küldeményeket, mindenkor szem előtt tartva azt, hogy ügyfeleinknek fontos, hogy mielőbb eljussanak csomagjaik a címzettekhez.

Széles körű szakmai tapasztalattal rendelkezünk

Több mint 15 éves szakmai múlttal rendelkezünk a magyar piacon – hiszen cégünk jogelődje, a Road Parcel Kft. már 1997-ben jelen volt Magyarországon. A 2007-ben tulajdonosunkká vált Osztrák Posta pedig olyan szakmai hátteret biztosít számunkra, amely hosszú távon megalapozza fejlődésünket.

Megbízhatóak vagyunk

Aki egyszer minket választott partnerként, az jellemzően hosszú ideig számít is szolgáltatásunkra – mi pedig mindent megteszünk azért, hogy ügyfeleink elégedettségét fenntartsuk. Évről-évre elvégzett ügyfélelégedettségi felmérésünkből kiderül, hogy ügyfeleink 85 %-a ajánlana minket saját partnereinek, ami számunkra munkánk legmagasabb szintű elismerése.

Mindenhol ott vagyunk

Egész Magyarország területén kézbesítünk és veszünk fel csomagokat, 18 depóval működünk az országban, és a küldeményeket a feladást következő munkanapon célba juttatjuk. Sőt, külföldre is kézbesítünk, 16 országba vállaljuk küldemények szállítását. A jól összehangolt nemzetközi partnerhálózatra támaszkodva a külföldi kézbesítéseinknél is a saját magunktól elvárt magas színvonalat és megbízhatóságot garantálhatjuk ügyfeleinknek.

Rugalmasak vagyunk

Igyekszünk partnereink igényeihez igazodni, és olyan megoldásokat kínálni, amelyek elősegítik a hatékonyabb együttműködést.